Start Alexanderpolder Markt
Alexanderpolder Markt Afdrukken E-mailadres
Bij het winkelcentrum Het Lage Land in de wijk Alexanderpolder ligt deze leuke wijkmarkt.
Alexanderpolder Markt
Op vrijdag van 8 tot half 5 kunt u hier op 67 kramen terecht voor uw marktboodschappen. Er is hier een grote diversiteit aan alle producten. De markt is gesaneerd en dat wil zeggen dat er niet teveel producten van hetzelfde staan. Dit is een voordeel voor de klant zodat hij een lekker ruim aanbod heeft van diverse producten. Verse groente en fruit zijn hier volop te vinden. Ook voor een Turkse pizza of een lekker stukje vis hoef je hier niet ver te lopen.

alexanderpolder marktEn wat dacht u voor de lekkere trek om even bij de stroopwafelboer wat lekkers te halen? Ook voor vers brood,een kippetje van de poelier of lekker wat snoep voor de kinderen of kleinkinderen ben je hier goed. Kleding is er ook in alle soorten en maten tegen echte marktprijzen. Of verwen uzelf eens met en mooi bosje bloemen. Voor senioren is deze markt zeer makkelijk toegankelijk en je hoef niet ver te lopen voor al je boodschappen.

Je auto kan je gratis in de directe omgeving parkeren. Een groot deel van de bezoekers komt uit de wijk Prins Alexanderpolder. In mindere mate komen de marktbezoekers uit Hillegersberg en Schiebroek. Dit maakt deze markt tot een echte Rotterdamse bekende markt. Er is een grote kans dat u een bekende,of een familielid tegenkomt, zodat u altijd wel weer even kan bijpraten.

alexanderpolder marktNa het boodschappen doen is het tijd voor een echt Rotterdams bakkie in een gezellig café in het winkelcentrum.
U kunt de markt bereiken met openbaarvervoer door uit te stappen op metrostation Oosterflank en daarvandaan bus 36 te nemen. Kooplui die op deze markt staan ,kunt u ook tegenkomen op andere Rotterdamse markten,zodat dit met recht een echte Rotterdamse markt is. Voor en achter de kramen staan Rotterdammers.

Tot ziens op de markt Alexanderpolder bij het winkelcentrum Het Lage Land.
 
extra alexanderpolder 012.jpg

Info Alexanderpolder Markt

Openingstijden:
Vrijdag
08.00 uur tot 16.30 uur
Adres:
Samuel Esmeijerplein
Winkelcentrum Het Lage Land
Openbaar vervoer:
Metro station: Oosterflank
Bus: 37
Parkeren:
Gratis in de buurt
Route:
Google Maps Klik hier

alexanderpolder 004.jpg
alexanderpolder 003.jpg
extra alexanderpolder 006.jpg
alexanderpolder 021.jpg