Start Hoek van Holland Markt
Hoek van Holland Markt Afdrukken E-mailadres
In Hoek van Holland veranderd dinsdag het Brinkplein bij het winkelcentrum, op de kruising van de Prins Hendrikstraat en Rietdijkstraat, in een leuke gezellige markt. De markt is een ochtendmarkt en duurd van 8 tot ongeveer 12 uur. Deze markt is onderdeel van de Rotterdamse markten omdat Hoek van Holland een deelgemeente van Rotterdam is sinds 1972. Door de unieke ligging aan de mond van de Nieuwe Waterweg is een bezoek aan deze markt en de omgeving van Hoek van Holland zeker de moeite waard.  Vooral in de zomer wanneer er veel touristen van omliggende campings zijn is deze markt druk bezocht. In de zomer zijn er ook diverse extra kooplieden met wat touristische waar, zoals zonnenbrillen.
Een centaal punt op de markt is lunchroom Artusi, waar het na het markten, goed vertoeven is. Er zijn zelfs klanten die niks hoeven te zeggen om hun wekelijkse bestelling, van een kopje koffie, te krijgen precies zoals ze dat willen.
De pinautomaat is ook niet ver weg, op het marktpleintje kunt u pinnen bij het Postkantoor/ING bank.
Op deze markt kunt u ook terecht voor een mooi bosje bloemen of kaas van hans. Er zijn diverse kledingkramen met o.a. kleding voor iets oudere dames, die hier tot de vaste klantenkring behoren. Er staan ook een paar kramen met heerlijke verse groenten en fruit. Tevens ook brood van bakkerij Het Stoepje en niet te vergeten de vaste kraam met al uw dierenbenodigdheden.
Voor de lekkere trek kunt u een lekker gebakken visje halen bij Gundlach.
Hoek van Holland is rijk aan toeristische attracties zoals vele museums en de nabijgelegen stormvloedkering, zodat een ochtendje markt zeer goed te combineren is met een leuk toeristisch uitstapje. Dit maakt deze markt dan ook zeer de moeite waard voor een bezoekje. Hoek van Holland, gewoon doen.    

Marktkooplieden gezocht voor de markten in: Hoek van Holland, Overschie en Schiebroek.

 

Op het gebied van markten liggen er in de gemeente Rotterdam prachtige kansen voor ondernemers. Pak uw kans en kom erbij!
Markt Hoek van Holland
Op de dinsdagmarkt in Hoek van Holland van 8.00-13.00 uur is nog plaats voor ondernemers in de volgende branches:
- boeken en tijdschriften
- schoenen, pantoffels en schoenfournituren
- heren en jongensconfectie
- sport- en werkkleding (inclusief spijkerkleding)
- beenmode (kousen en sokken)
- lederwaren (riemen, tassen, koffers en portemonnees)
Meer informatie
Voor informatie kunt u op werkdagen, maandag t/m woensdag van 9.00 -15.00 uur en donderdag t/m vrijdag van 9.00-13.00 uur, terecht bij de afdeling Markten van Stadstoezicht gelegen aan de ’s Gravendijkwal 36 te Rotterdam. De afdeling markten is op werkdagen, maandag t/m vrijdag van 9.00 -17.00 uur, telefonisch bereikbaar op (010)-2675 455.

                                           


 
hoek van holland 025.jpg

Info Hoek van Holland Markt

Openingstijden:
Dinsdag
08:00 - 13:00 uur
Adres:
Brinkplein, Hoek van Holland
Openbaar vervoer:
Trein Station Hoek van Holland
Parkeren:Gratis in de buurt
Route:
Google Maps Klik hier

hoek van holland 002.jpg
hoek van holland 017.jpg
hoek van holland 019.jpg
hoek van holland 018.jpg
hoek van holland 004.jpg