Start IJsselmonde Markt
IJsselmonde Markt Afdrukken E-mailadres
De markt in IJsselmonde is een kleine buurt markt met vaste kooplui waar je nog goede spullen vindt voor weinig.ijsselmonde markt
Voor hobbyartikelen kan u terecht bij de zelf maak kaartenshop van Cris. Om uw tuin of huis groen aan te kleden bent u bij Anita & Walter aan het goede adres. Verder zijn er ook nog bloemen en planten,een kraam met ondergoed,2 kramen met kaas, een viskraam van Goossen, een snoepkraam en een aardappelboer.
ijsselmonde marktEen begrip in Rotterdam en omstreken is de groente van Schrijvershof, bij de goedlachse Kees vindt u lekkere en kwalitatief goede groente. Voor de goede oranje vitamines moet u bij Peter Lieshout zijn, allerlei citrusvruchten vindt u op zijn kraam. Bij Volda en Nico staan ze in de rij voor kip en eieren, Van der Giessen poeliers is voor velen geen onbekende, zij staan al vanaf de eerste dagen op de markt in IJsselmonde. Maar ook johan de aardappelboer heeft er al jaren een zeer grote vaste klantenkring. Om alvast een indruk van deze markt te krijgen is er een leuke fotopagina van deze markt, gemaakt door oud marktmeester Haak.

Uiteraard is dit een kleine opsomming van het aanbod van mijn collega’s. ijsselmonde marktU kunt natuurlijk voor àl uw dagelijkse boodschappen op onze markt terecht.
De donderdagmarkt met 20 kramen op IJsselmonde is een gezellige markt voor jong en oud in uw eigen buurt.
De markt is er vanaf 8 tot half 4. Een zeer groot voordeel van deze markt is dat er zat en gratis parkeergelegenheid is.Deze markt is met ingang van 17 december 2009 verplaatst naar de Groeninx van Zoelenlaan, ter hoogte van eetcafe Zeezicht. Dit is aan de rechtervoorkant van winkelcentrum Keizerswaard.
Wij wensen u dan ook veel plezier met uw marktbezoek op onze wijkmarkt in IJsselmonde.

 


 
 
markt ijselmonde 025.jpg

Info IJsselmonde Markt

Openingstijden:
Donderdag
08:00 - 15:30 uur
Adres:
Groenix van zoelenlaan
Aan de rechtervoorkant van
Winkelcentrum Keizerswaard
Openbaar vervoer:
Bus 48/70/76/90/91/143/144/145/
183/961
Uit stappen bij halte
winkelcentrum keizerswaard
Parkeren:
Gratis in de buurt
Route:
Google Maps Klik hier

markt ijselmonde 021.jpg
markt ijselmonde 030.jpg
markt ijselmonde 009.jpg
markt ijselmonde 028.jpg
markt ijselmonde 009.jpg