Start Ommoord Markt
Ommoord Markt Afdrukken E-mailadres

De wijkmarkt in Ommoord (Hesseplaats) heeft niet alleen een sociale functie, maar u vind hier ook nog 52 zeer  gespecialiseerde kramen. Dit komt omdat deze markt gesaneerd is. Dat betekend dat er op deze markt maar een beperkt aantal kramen met dezelfde branche mogen staan. Op woensdag is de markt van 8 tot half 5.alt
Er zijn dan wel diverse groenten en fruit kramen in verschillende prijsklasse. En dan is de foodsector zeer sterk vertegenwoordigd met o.a. vis,reform,dierenvoeding, kaas enz. (46% food). Ook vind u er 28% textielkramen, waar je jezelf van tot  teen in het nieuw kunt steken en er voor ieder wat wils is. Ook voor een leuk bloemetje of een plant is dit het juiste adres (6%).Hierbij hebben we ook nog de overige non-food, met een grote diversiteit aan waren. Op goed gesorteerde kramen vind u althaarmode,kaarten,stofzuiger-zakken, eigenlijk teveel om op te noemen.(20 % non-food). Het overgrote deel van het iets oudere (autochtone) publiek komt uit de deelgemeente Prins Alexander.
Voor een redelijke kleine warenmarkt is dit wel een heel groot openlucht warenhuis. En al deze verkopers  hebben dan ook zeker verstand van hun waren,en geven daarom desgewenst u het goede advies! In welk warenhuis vind u dat nog?
Altijd in voor een lolletje, praatje en wat persoonlijke aandacht. Dus de wijkmarkt in Ommoord,kost weinig, nooit sacherijnig.
Over parkeerplaatsen hoeft u niet in de war te zitten,want deze zijn er volop rond de markt en nog gratis ook. Heeft u geen auto? Geen probleem, de bus en de metro stoppen gewoon bij de Hesseplaats.
Wilt u na het “markten” en winkelen nog even uitblazen, de brasserie grenst aan de markt voor eventueel een hapje of een drankje. De marktmensen krijgen trouwens hun koffie van yvonne, de vrouwelijke koffieboer, die met haar karretje haar rondes op de markt maakt.alt
Als u tijdens het markten lekkere trek krijg dan kunt u altijd een lekker gebakken visje of een patatje op de markt gaan halen,of misschien z’n lekkere warme stroopwafel. Bij de entree van het winkelcentrum Hesseplaats staan ook nog diverse standwerkers,die met hun humor de laatst nieuwe producten aanprijzen.
Wanneer u hier regelmatig komt leert u de mensen wat beter kennen en word het er alleen maar gezelliger op. Dus u weet het, u bent bij ons in Ommoord op onze sfeervolle wijkmarkt van harte welkom.

 
 
markt ommoord 020.jpg

Info Ommoord Markt

Openingstijden:
Woensdag
08:00 - 16:30 uur
Adres:
Hesseplaats
Openbaar vervoer:
Metrostation Hesseplaats
Bus 35
Parkeren:
Bij het Winkelcentrum Hesseplaats
Route:
Google Maps Klik hier

markt ommoord 018.jpg
markt ommoord 021.jpg
markt ommoord 016.jpg
markt ommoord 031.jpg