Start Overschie Markt
Overschie Markt Afdrukken E-mailadres
Op vrijdag van 8 tot half 5 is in Overschie, op de hoek  van de Noortwijckstraat en Duyesteynstraat, een leuke wijkmarkt. overschie markt
Dit is de oudste wijkmarkt van Rotterdam met een rijke geschiedenis. Op 26 kramen kunt u uw dagelijkse behoeftes kopen zoals groenten, fruit, bloemen en planten, vis, kaas en kip.
Ook voor een lekker ruikertje is dit de goede plaats. Als u ter plaatse lekkere trek krijgt dan kunt u op 2 kramen een lekker gebakken visje eten of misschien wel een lekker patatje of een kroketje.

Deze markt is een ontmoetingsplaats voor de echte rotterdammer,want er hangt hier echt een nostalgische sfeer. Het is een echte ontmoetingsplaats waar u met uw buurvrouw eens lekker bij kunt beppen over de laatste roddels.
overschie marktDeze kleine wijkmarkt is opgesteld in lintvorm,ongeveer twee straten parallel aan de drukke winkelstraat Burgemeester Baumannlaan. Ook deze markt is gesaneerd,wat wil zeggen dat er een regel geld dat er niet teveel kooplui met hetzelfde product staan. Te veel van het zelfde product is niet goed voor de markt. Voor de kooplieden is er Yvonne,de vrouwelijke koffieboer die de kooplieden van hun bakkie verzorgt. overschie markt

Deze markt is gemakkelijk met openbaar vervoer te bereiken en uw auto kunt u ook gemakkelijk gratis kwijt in de buurt van de markt. Kortom wilt u snel en goedkoop uw boodschappentas vullen en ondertussen nog wat oude bekenden zien,dan is dit de aangewezen markt.


De kooplieden van deze markt verwelkomen u graag op deze super gezellige wijkmarkt.

Marktkooplieden gezocht voor de markten in: Hoek van Holland, Overschie en Schiebroek.

 

Op het gebied van markten liggen er in de gemeente Rotterdam prachtige kansen voor ondernemers. Pak uw kans en kom erbij!

Markt Overschie
Op de vrijdagmarkt in Overschie van 8.00-17.30 uur is nog plaats voor ondernemers in de volgende branches:
- boeken en tijdschriften (posters, decoraties, wens- en ansichtkaarten, lectuur)
- schoenen, pantoffels en schoenfournituren
- heren en jongensconfectie
- lederwaren (riemen, tassen, koffers en portemonnees)
Meer informatie
Voor informatie kunt u op werkdagen, maandag t/m woensdag van 9.00 -15.00 uur en donderdag t/m vrijdag van 9.00-13.00 uur, terecht bij de afdeling Markten van Stadstoezicht gelegen aan de ’s Gravendijkwal 36 te Rotterdam. De afdeling markten is op werkdagen, maandag t/m vrijdag van 9.00 -17.00 uur, telefonisch bereikbaar op (010)-2675 455.

 
 

 
overschie 012.jpg

Info Overschie Markt

Openingstijden:
Vrijdag
08:00 - 16:30 uur
Adres:
van Noortwijckstraat
Openbaar vervoer:
Bus 33
Parkeren:
Gratis in de buurt
Route:
Google Maps Klik hier

extra overschie 004.jpg
overschie 007.jpg
overschie 001.jpg